Apartmani Apartmani Sukošan

Opis

Apartmani u Sukošanu - prvi red do mora!

Prilika za otkup 6 troetažnih apartmana (može podjela na 12 apartmana) pogodno za iznamljivanje, svaki neto prodajne površine 83 m2 (nema plaćanja prijenosa) na atraktivnoj lokaciji u elitnom predjelu, mirnog karaktera u Sukošanu (Sukošan je mjesto u zaljevu 11 km jugoistočno od Zadra, a osim što ima najveću marinu u Hrvatskoj, nedaleko se nalazi i željeznička pruga i zračna luka što Sukošan čini vrlo pristupačnim). Luksuzna moderna zgrada odmah uz more u prekrasnoj uvali sa predivnim pogledom na otočje.
Zgrada se prodaje u fazi srednjeg roh-baua s mogućnošću prodaje kompletno završena. Plaćeni doprinosi, građevinska stolarija, vanjska i unutarnja instalacija, ugrađeni biopročišćivači. Za izgradnju odabirani materijali visoke kvalitete te moderne i suvremene tegnologije (smart). Mogućnost dovršenja do 15.6.2018.
Neto prodajna površina 490 m2 što iznosi više od 83m2 po etažnoj jedinici. Izražena je cijena po m2 bez PDV-a za otkup u trenutnoj fazi izgradnje. PRODAJA JE HITNA ŠTO JE S OBZIROM NA EKSKLUZIVNU PONUDU IZVRSNA PRILIKA ZA INVESTICIJU I BRZU ZARADU.

Fotogalerija
 
Nacrti

pdfPrizemlje

pdf1. kat

pdf2. kat

pdfPresjek

83 m2

2 Kupaonice

Značajke

Glavne značajke ovog objekta:

  • okućnica
  • trijem
  • klima uređaj
  • balkon
  • spremište

Adresa

MBA nekretnine d.o.o.

Hektorovićeva ulica 2

10000 Zagreb

Republika Hrvatska, EU

Kontakt

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Telefon: +385 (0)95 370 0897