O nama

Tvrka MBA Nekretnine je nova mlada tvrtka koja se bavi izgradnjom modernih i luksuznih apartmana i stanova na području srednje Dalmacije i okolice Zagreba.

Trenutačno smo otkupili od renomiranih tvrtki dva projekta u Sukošanu, projekt za dvije moderne stambene zgrade po 6 troetažnih apartmana u prvom redu do mora i dva projekta u Svetom Ivanu Zelini, također dvije moderne zgrade po šest stanova.

Sljedeće godine planiramo završiti ta dva projekta u cijelosti i početi gradnju triju novih urbanih vila na području Svetog Ivana Zeline, kao šećer na kraju stambenog naselja A+ . Također planiramo proširiti naše poslovanje i na područje Kvarnera i Zagreba.

Naša misija i cilj je prodaja samo dvadesetak kvalitetnih i modernih stanova i apartmana svake godine i zadovoljni kupci kao preporuka za rast i daljne poslovanje naše tvrtke. Ne želimo imati kvantitetu nego kvalitetu.

Nadamo se da će naša tvrtka postati prepoznatljivi brend za luksuznost ali i za dostupnost svakog prosječnog građanina Hrvatske i naravno i onih izvan lijepe naše.

Ime naše tvrtke MBA je skraćenica za prestižnu poslovnu titulu na zapadu te mi smo iz nje napravili naše skraćeno ime koje još znači MOST BEAUTUFIL APARTMENS te planiramo u cijelosti to opravdati s našim modernim, luksuznim i visokokvalitetnim projektima.

 

Obavezni podaci o tvrtci

  • Naziv i skraćeni naziv tvrtke: MBA Nekretnine d.o.o.
  • Sjedište tvrtke: Hektorovićeva ulica 2, 10000 Zagreb
  • Sud kod kojeg je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu
  • Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: MBS 081145840
  • Naziv i sjedište financijskih institucija u kojima tvrtka ima otvorene račune zajedno s brojevima računa: Raiffeisen bank u Sesvetama, IBAN:HR7924840081135060141
  • Prezimena i najmanje jedno ime člana Uprave društva: Mirjana Pomper
  • Iznos temeljnog kapitala i da li je uplaćen u cjelosti: 30.000,00 kuna uplaćen u cijelosti

Najam apartmana

Već od 100 € po danu!

Rent-a-Quad

Već od 120 € po danu!

Rent-a-Bike

Već od 20 € po danu!